Stap 1: Wat wil je?

Bij een bedrijfsopening, jubileum, fusie of productlancering hoort natuurlijk een feestelijk evenement. Social2Success is hier helemaal in thuis! Ik zorg ervoor dat jouw bedrijfsopening of -feest onvergetelijk wordt. Dit doe ik door een sfeervol event te organiseren waar jouw boodschap in de stijl van het bedrijf wordt overgedragen. Kortom, een evenement dat meteen als marketingtool dient. 

Stap 2: Wat kost het?

De offerte op maat komt jouw kant op. Gespecificeerd en afgestemd op jouw wensen, zodat jij precies weet welke investering er nodig is. Akkoord? Dan gaan we er samen iets succesvols van maken!

Stap 3: Alles in kaart

Geen evenement georganiseerd door Social2Success is hetzelfde. Ik houd niet van standaard en vertaal liever jouw gedachten en ideeën naar een authentiek en realiseerbaar plan.

Stap 4: Event ontwikkeling

Tijdens het ontwikkelproces van het event kun je regelmatig feedback geven op de voortgang, invulling en look-and-feel. Wellicht is er input van jouw kant nodig om het event te vullen, ook deze kun je tijdens het proces aanleveren. 

Stap 5: Het event

Een bedrijfsopening of bedrijfsevenement is meer dan een feest. De boodschap van het evenement maakt deel uit van jouw marketingstrategie. Die boodschap komt overal tot uiting, van de uitnodiging tot en met de locatie, van het programma tot en met de catering. Zo maakt jouw evenement deel uit van jouw marketingstrategie. 

Stap 6: Na afloop

De service van Social2Success stopt niet wanneer het event is geweest. We helpen je de laadlijsten te organiseren en contacten die je hebt opgedaan warm te houden. Vragen? We helpen je uiteraard graag!