Stap 1: Wat wil je?

Besteed je je Social Media uit bij Social2Succes, dan krijg je hulp van een social media expert die voor jou frequent berichten post en content deelt. Deze berichten passen bij de doelgroep van je organisatie. Berichten op social media moeten interessant zijn voor bepaalde doelgroepen, opvallen, gemakkelijk leesbaar zijn en aanzet geven tot een actie (bijvoorbeeld een reactie plaatsen, een aankoop doen of je ergens voor aanmelden).

Stap 2: Wat kost het?

De offerte op maat komt jouw kant op. Gespecificeerd en afgestemd op jouw wensen, zodat jij precies weet welke investering er nodig is. Akkoord? Dan gaan we er samen iets succesvols van maken!


Stap 3: Alles in kaart

Ik stel een social media plan op dat aansluit bij je organisatie en post op de gekozen kanalen. Ook stemmen we af hoe de aanlevering van content verloopt.

Stap 4: Let’s make it successful!

Wekelijks ontvang je van mij via de mail een reminder voor het aanleveren van content en tips om content voor de Social Media kanalen te creëren. Deze content om te posten kan ik ook zelf creëren d.m.v. fotografie, leuke inhakers en eigen ideeën. Dit stemmen we samen af.