Stap 1: Wat wil je?

Heb je jouw wens kant en klaar op tafel liggen of wil je graag een volledig advies? Samen kijken we naar jouw kracht en hoe we deze via de website naar voren kunnen brengen. Start je net en heb je nog geen huisstijl? Ook hier kunnen we je uiteraard bij helpen!

Stap 2: Wat kost het?

De offerte op maat komt jouw kant op. Gespecificeerd en afgestemd op jouw wensen, zodat jij precies weet welke investering er nodig is. Akkoord? Dan gaan we er samen iets succesvols van maken!

Stap 3: Alles in kaart

We gaan samen zitten om jouw wensen en eisen zo helder mogelijk in kaart te brengen. Bij ons op kantoor, bij jou of online – dat is aan jou. We bespreken de huisstijl en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een overzicht gemaakt van de structuur en landingspagina’s binnen jouw website.

Stap 4: Website ontwikkeling

Tijdens het ontwikkelproces van de website kun je regelmatig feedback geven op de voortgang en look-and-feel. Wellicht is er input van jouw kant nodig om de webpagina’s te vullen, ook deze kun je tijdens het bouwproces aanleveren. 

Stap 5: Website oplevering

Het is zo ver, jij en je collega’s hebben al jullie op- en aanmerkingen doorgegeven en deze zijn doorgevoerd. De website zoals jullie voor ogen hadden staat klaar. Tijd om deze te publiceren! Publicatiedatum stemmen we uiteraard in overleg af en de publicatie kan ook ‘s nachts plaatsvinden, zodat er zo min mogelijk downtime is op de tijden dat jouw bezoekers actief zijn. 

Stap 6: Website staat live

De service van Social2Success stopt niet wanneer de website live staat. Je kunt je website vanaf nu natuurlijk zelf bijhouden, maar wanneer je hier ook graag ondersteuning bij wilt kan dit uiteraard ook. Vragen? We helpen je uiteraard graag!