Jouw e-mailmarketing uitbesteden

Wil jij jouw (potentiële) klanten op een persoonlijke manier benaderen? Dan is e-mailmarketing een goede zet. Bij Social2Success kun je jouw e-mailmarketing uitbesteden. De doelgroep die hiermee benadert is al bekend met jouw bedrijf. Daardoor is het stimuleren van verkoop gemakkelijker dan bij koude acquisitie. Door het inzetten van mailcampagnes blijf jij top of mind bij jouw doelgroep. Daarnaast zorgen goede e-mailcampagnes voor een merkbeleving en verhogen ze jouw omzet. 

Vrijblijvend advies

Wil je vrijblijvend advies over uitbesteden van jouw nieuwsbrieven? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. 

  • Compleet verzorgd
  • Altijd uniek
  • Geheel op maat voor jouw organisatie
  • Visueel aantrekkelijk

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: wat wil je?

Eerst gaan we (virtueel) met elkaar aan tafel zitten. Wat zijn jouw wensen en doelen met e-mailmarketing uitbesteden? Zijn deze helder, meetbaar en haalbaar of stellen we ze samen op? We kijken ook naar jouw kracht, USP’s en doelgroep. Vervolgens kijken we op basis daarvan hoe e-mailcampagnes de meeste meerwaarde voor jouw bedrijf kunnen hebben.

Stap 4: CAMPAGNE ONTWIKKELING

Onze e-mailcampagnes maken we in Mailchimp. Tijdens het ontwikkelproces van de templates voor jouw e-mailcampagnes kun je regelmatig feedback geven op de voortgang en look-and-feel. Wellicht is er input van jouw kant nodig om de eerste campagnes te vullen, ook deze kun je tijdens het ontwerpproces al aanleveren. 

Stap 2: wat kost het?

We maken een offerte op maat en sturen die jouw kant op. Gespecificeerd en afgestemd op jouw wensen en doelen, zodat jij precies weet welke investering er nodig is. Wil je jouw e-mailmarketing uitbesteden bij Social2Success? Dan gaan we er samen iets succesvols van maken!

Vaak wordt e-mailmarketing door ons uitgevoerd in combinatie met het verzorgen van de social media en het creëren van een nieuwe website of het updaten van de huidige website. Zo kunnen we de communicatie overal in de juiste huisstijl verzorgen en zorgen we ervoor dat jouw communicatiemiddelen elkaar versterken.

Stap 5: IT’s out there!

Het is zo ver, jij en je collega’s hebben al jullie op- en aanmerkingen doorgegeven en deze zijn door ons doorgevoerd. De basis van de e-mailcampagnes zoals jullie voor ogen hadden staan klaar. Tijd om deze te vullen en uit te sturen! Zenddata, doelgroepsegmentatie en frequentie van de campagnes stemmen we uiteraard in overleg af. Vanaf dit moment wordt alles voor jouw (potentiële) klant zichtbaar. Na de goedkeuring van de content wordt de eerste e-mailcampagne verstuurd.

Stap 3: alles in kaart

Nu is het tijd om echt alles op papier te zetten. We maken jouw doelen SMART. Ook bekijken we hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en hoe we jouw leadbestand kunnen optimaliseren. Tone of voice, inhoud, visuals, huisstijl, alles komt aan bod. Dit alles doen we bij ons op kantoor, bij jullie op locatie of online – dat is aan jou. Ook de mate van betrokkenheid van jouw kant stemmen we af. Wil je graag van alle aspecten op de hoogte zijn of juist alles uit handen geven en globaal op de hoogte gehouden worden? Alles kan!

Stap 6: Samen bouwen aan succes

De campagnes zijn in volle gang. We hebben regelmatig contact voor input, monitoring en om de resultaten te delen. Waar nodig sturen we continu bij. We laten jouw leadbestand organisch groeien zodat we een steeds grotere doelgroep bereiken. 

f.a.q.

Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier. Staat jouw vraag er niet bij? Vul het contactformulier onderaan de pagina in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met het antwoord! 

Wat is e-mailmarketing?

Onder e-mailmarketing verstaan we het versturen van online nieuwsbrieven. Een online nieuwsbrief is een mail die met een bepaalde frequentie verstuurd wordt aan mensen die zich hiervoor hebben aangemeld. Nieuwsbrieven worden gebruikt om geïnteresseerden en klanten op de hoogte te houden van ontwikkelingen, acties en nieuwe producten/diensten van de organisatie. Het primaire doel van e-mailcampagnes was voorheen het delen hiervan.

Wat betekent e-mailmarketing uitbesteden bij Social2Success?

Bij Social2Success kun je jouw e-mailmarketing uitbesteden; van het schrijven van jouw nieuwsbrieven tot en met het opzetten van de mailcampagnes. Wij zorgen ervoor dat jouw campagnes onderscheidend zijn, passend bij jouw doelgroep en het verhaal wat jij wilt vertellen goed naar voren komt. 

Samen met jou stellen we de e-mailmarketing doelen op. We halen actief informatie op en maken resultaten en analyses voor jou inzichtelijk. Waar nodig sturen we direct bij. Zo zijn we continu bezig met het optimaliseren van jouw campagnes. 

Misschien heb je nog niet direct een groot mailbestand om jouw nieuwsbrieven naar uit te zenden. Of heb je juist een ontzettend groot mailbestand waarbij de focus verloren is. Samen stellen we een plan op om jouw leadbestand te vergroten, te categoriseren en te filteren. 


Waarom zou ik e-mailmarketing inzetten voor mijn bedrijf?

De laatste jaren wordt het steeds belangrijker om een relatie op te bouwen met je klanten. Hiervoor is het inzetten van nieuwsbrieven ideaal. Je blijft regelmatig in contact met je doelgroep en deelt exclusieve content, die niet voor iedereen beschikbaar is. 

Wat kost het om e-mailmarketing uit te besteden?

Een veelgestelde vraag is wat het kost om e-mailmarketing uit te besteden. Vaak wordt e-mailmarketing door ons gedaan in combinatie met het opzetten van een website en/of het uitbesteden van social media. Hierdoor kunnen we jouw communicatie naadloos van kanaal tot kanaal laten aansluiten, de huisstijl bewaken en de juiste content op de juiste plek verspreiden. 

De kosten van het uitbesteden van e-mailmarketing zijn afhankelijk van het aantal segmenten binnen jouw doelgroep, de frequentie van de nieuwsbrief en de lengte. Wil je graag een kostenopgaaf ontvangen? Vul dan het contactformulier onder aan deze pagina in. 

Hoe schrijf ik een goede nieuwsbrief?

Beperk je niet tot 1 onderwerp

Het kan verleidelijk zijn om in jouw nieuwsbrief uitgebreid uit te wijden over een specifiek thema of onderwerp. Toch raden we je aan om meerdere topics op te nemen in jouw nieuwsbrief. De kans dat jij jouw doelgroep aanspreekt met (een deel van) de nieuwsbrief wordt significant hoger. We gebruiken links om door te linken naar jouw webpagina’s waar onderwerpen dieper worden uitgewerkt. Zo zorgen we ervoor dat lezers zelf door kunnen lezen bij de voor hen interessante topics.

Zorg voor een goede lay-out

Een goede opbouw van de nieuwsbrief met een duidelijke structuur zorgt ervoor dat mensen jouw nieuwsbrief gemakkelijk lezen. Hiervoor gebruiken we tussenkopjes met de juiste titels, afwisselende blokken en afbeeldingen die meerwaarde toevoegen bij de tekst. Door een goede balans te vinden tussen afbeeldingen en tekst, maken we van jouw nieuwsbrief een informatieve mail die aantrekkelijk is om te gaan lezen voor jouw (potentiële) klanten!

Ben altijd actueel

In een nieuwsbief willen lezers op de hoogte worden gehouden van wat er nú speelt. Gedateerde informatie is een no go, bij een vernieuwend en modern bedrijf hoort het nieuws van nu, of beter nog, van morgen! Speel in op ontwikkelingen in de markt, deel waar je als bedrijf nu mee bezig bent en wat de plannen zijn voor de komende tijd. Gun mensen een ‘kijkje in de keuken’, ook bij toekomstplannen. 

Gratis adviesgesprek